Reviews

Reviews

Het kiezen van een partner doe je zorgvuldig. Twijfel je ergens over of ben je benieuwd wat opdrachtgevers schrijven? Hieronder heb ik de meest recente reviews en een overzicht van opdrachtgevers en partners bijgesloten. Wil je hen persoonlijk spreken? Dat kan! Laat het me weten en ik breng jullie in contact.

Jeffrey Hofland| Co-owner | Kompas Loosdrecht
Toen ik hoorde dat Vera haar eigen bedrijf wilde gaan beginnen dacht ik, dit is de perfecte match voor ons restaurant om samen de zakelijke markt te gaan veroveren. Mijn vrouw en Vera hebben samen in het hotelwezen gewerkt en via deze weg hoorde ik louter goede verhalen over deze gedreven Sales & Marketing manager. Voor ons een nieuwe wereld en voor haar gesneden koek. Door middel van verschillende tools heeft ze ons zelf marktonderzoek laten doen en laten zien waar we in de markt stonden. Aanpassingen in ons aanbod, zichtbaarheid op de juiste platformen en de juiste teksten gebruiken in onze communicatie heeft het ons veel nieuwe business opgeleverd. Ook nu de grootste stappen zijn gezet blijft Vera ons met dezelfde bevlogenheid begeleiden, adviseren en motiveren om ons traject op de juiste manier te blijven bewandelen. Wij waren de eerste opdrachtgever van Vera wat best spannend en speciaal was. Terugkijkend naar onze ervaringen weet ik zeker dat haar nu al mooie bedrijf een groot succes gaat worden waar veel horecabedrijven hun voordeel mee kunnen doen.
Linda Kerkhoven| Eigenaresse | Linda op Locatie & Locatietour
Meerdere keren heb ik met Vera samengewerkt. Ze is een enorme teamplayer en haalt het beste in iedereen naar boven. Ze motiveert, schaaft bij waar nodig en geeft op een eerlijke wijze haar feedback. Ze is een harde werker en heeft weinig woorden nodig om in te zien waar hulp of advies nodig is.
Maaike Roelofs| Sales & Marketing Representative | Landgoed Halsaf
Vera begeleidt mij nu al een aantal maanden en ik ben ontzettend tevreden over de samenwerking. Wat ik vooral erg prettig vind is dat ze naast haar expertise ook openstaat voor mijn ideeën, hierdoor voelt dit traject nog persoonlijker. Ze heeft mij het duwtje in de rug gegeven om meer uit mijn professionele carrière te halen. Ik heb echt het gevoel dat ze het beste met mij voorheeft en ik weet zeker dat ik in de toekomst altijd iemand zal hebben om mee te kunnen sparren.

Opdrachtgevers & partners