Over mij

Over mij

Ik kom uit een kampeerfamilie. 15 jaar lang met familie en vrienden van april tot oktober naar dezelfde camping op de Veluwe. Als klein meisje ermee opgegroeid en meegegroeid als tiener. Genieten! Als tiener kwam ik dan ook voor het eerst in een hotel. Een geweldig leuk familiehotel in Oostenrijk en er ging een wereld voor me open! Een dame bij de receptie die ons verwelkomde en tips gaf wat te doen in de omgeving, koffers die naar de kamers werden gebracht en natuurlijk elke dag een opgeruimde kamer, inclusief chocolaatje op het kussen en mijn knuffel lekker ingestopt in bed. Magisch! Ik besefte al snel dat ik hier meer van wilde weten en mijn horeca hart is sindsdien alleen maar sneller gaan kloppen.

 

Ik heb op alle operationele afdelingen gewerkt, om te ervaren hoe alles werkt in een hotel. Van housekeeping naar receptie, van restaurant naar zaalreserveringen, totdat ik tenslotte besefte waar ik het aller gelukkigst van wordt, en dat is Sales! Ik breng graag vraag en aanbod bij elkaar, zo puur en eerlijk mogelijk. Ik doe dit voor locaties in de horeca en evenementen branche, voor destinaties en voor toeleveranciers van onze veelzijdige branche.

 

Ik wil alles eruit halen wat erin zit. Mijn doorzettingsvermogen, passie voor Sales en voor het verder helpen van organisaties maken mij een goede Sales ON demand manager. Ik ben een geboren netwerker en motiveer iedereen om mij heen om het beste uit zichzelf te halen. Ik ben creatief, flexibel, initiatiefrijk en denk in oplossingen. Ik ben betrouwbaar en heb een groot commercieel inzicht. Door mijn brede werkervaring (inclusief pre-opening hotel manager) kan ik tevens bruggen slaan tussen operationele en commerciële afdelingen. Ik haal de meeste voldoening uit opdrachtgevers commercieel verder te brengen op de momenten dat zij het nodig hebben.

 

Je vraagt je af hoe ik nu mijn vakanties vier? Het liefst samen met mijn man met een camper op pad om Europa te ontdekken. Maximaal 2 nachten op dezelfde plek en dan begint de vakantiepret weer opnieuw: op naar een nieuwe bestemming om te ontdekken. Inspannen en ontspannen. Bergen, water, fietsen, wandelen, eten en drinken. Meer heb ik niet nodig.