Werkvormen

Kies de werkvorm die past bij jouw behoefte

Er is een groot tekort aan (commercieel) personeel. Met mijn dienstverlening help ik locaties gemotiveerd personeel aan te trekken en vooral te behouden. Ik coach en geef trainingen zowel incompany als open inschrijving trainingen, al dan niet aangevuld met coaching on the job. Daarnaast adviseer ik locaties op projectbasis en help met alle commerciële vragen. Het op de juiste en meest effectieve inzetten van mensen en middelen is erg belangrijk. Ik help je daarbij door medewerkers in hun kracht te zetten hen te helpen groeien.

 

De verschillende werkvormen zijn modulair, aangepast op de behoeften van jouw bedrijf, ofwel ON demand: samen kijken we wat jouw bedrijf en team  nodig heeft en op welk termijn. In de basis zijn er drie verschillende vormen mogelijk qua samenwerking. Zonder lange termijn kosten, zo efficiënt en flexibel mogelijk. Hieronder een overzicht van de verschillende training werkvormen.

 

Staat jouw oplossing hier niet tussen?

Neem contact met mij op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

projecten-klein

Open inschrijving training | € 299 per persoon (excl BTW)

Ideaal voor individuen of duo’s die samen met gelijkgestemden van andere locaties deze training willen volgen en van elkaar kunnen leren. De open inschrijving trainingen worden veelal bezocht door reserveringsmedewerkers en/of eigenaren van kleine vergaderlocaties, die op deze manier (kosteneffectief) dezelfde training kunnen volgen.

 

Het borgen van het geleerde is heel belangrijk. Vandaar dat we twee weken na de open inschrijving training een online call zullen inplannen om de voortgang, vragen en uitdagingen te bespreken, zodat je daar direct weer mee aan de slag kunt gaan.

interim-klein

Team training en terugkomdag | € 1.499 (excl BTW)

Trainen van sales- en reserveringsmedewerkers, benaderd vanuit de klantreis van de boeker. We zetten de (wensen van de) aanvrager centraal, waardoor hij/zij zich gehoord voelen en weet je precies wat ze zoeken, zodat je de best passende offerte kunt maken waar zij eigenlijk niet meer omheen kunnen.

 

Er is een groot tekort aan (commercieel) personeel. Met de Sales ON trainingen help ik locaties gemotiveerd personeel aan te trekken en vooral te behouden. Tijdens de terugkomdag kijken we naar de voortgang van zowel het team als de individuen, zodat we zeker weten alles uit de training te halen wat erin zit.

abonnement-klein

Training, terugkomdag en coaching on the job | € 2.299 (excl BTW)

Speciaal voor bedrijven die naast de training en terugkomdag ook behoefte heeft aan individuele coaching on the job voor de teamleden.

 

Elke locatie, elk team, elk individu is anders. Elk met eigen uitdagingen en kansen. Naast de training en terugkomdag kan coaching on the job de uitkomst zijn om deze kansen volledig te benutten en iedereen te helpen met zijn of haar eigen uitdagingen. Alles met het doel om zowel het werkplezier als de conversie (en dus omzet) mee te verhogen.